רכיבים:
- טורטיות
- רצועות אנטריקוט (שקצצנו דק דק)
- בצל סגול
- בצל ירוק
- חסה ירוקה
- ממרח אריסה
- איולי פסטו
- איולי פלפלים פיקנטי
אופן ההכנה:
בווק נקפיץ בצל סגול עם כף שמן וכף סוכר עד לריכוך.
נוסיף את הבשר שקצצנו ונקפיץ לעוד כמה דקות. בדקה האחרונה של ההקפצהנוסיף בצל ירוק.
נקח טורטיות, נמרח עליהם רטבי איולי פסטו, איולי פלפלים וממרח אריסה ביתית,
נוסיף חסה לקראנציות ורעננות. נגלגל את הטורטיה, נסגור היטב,
נחצה ומכאן אתם יודעים כבר מה לעשות 😉