רכיבים:
- קילו 1 קמח
- 2 כפות שמרים
- 600 מ״ל מים קרים
- 20 גרם מלח
- 2 כפיות דבש
אופן ההכנה:
בקערת מיקסר שמים קמח, שמרים ומערבבים כדקה.
מוסיפים מים, דבש ולשים עד אשר מתגבש בצק אחיד.
מוסיפים את המלח ולשים עוד כ 10 דקות.
מעבירים להתפחה כשעה.
לאחר מכן מחלקים לכדורים ומעבירים להתפחה נוספת של חצי שעה.
פותחים את הכדור, מורחים שמן זית, מקפלים ומכניסים לתנור או לטאבון.
מוציאים את הלחם פיצה, מורחים ממרח פסטו, טפנד זיתי קלמטה וסחוג, מוסיפים פסטרמה לבחירתכם וירקות וזה מוכן!