צריך למתכון:

ברוסקטה ארטישוק

מורחים 2 פרוסות לחם בשמן זית ומכניסים לתנור לקלייה עד להשחמה. מוציאים, מורחים שכבה נדיבה של ממרח ארטישוק, נגיעות של טפנד זיתים, ומעל קרעי גבינה בולגרית, עגבניות שרי שהוקפצו בשמן עם כפית סוכר, חסה קצוצה ועל קצת רוטב בלסמי ושומשום שחור.

למתכון המלא

רכיבים:

  • 2 פרוסות לחם מחמצת
  • ממרח ארטישוק
  • ממרח זיתי קלמטה
  • בולגרית
  • עגבניות שרי
  • חסה קצוצה
  • רוטב בלסמי
  • שומשום שחור

אופן ההכנה:

מורחים 2 פרוסות לחם בשמן זית ומכניסים לתנור לקלייה עד להשחמה.

מוציאים, מורחים שכבה נדיבה של ממרח ארטישוק, נגיעות של טפנד זיתים, ומעל קרעי גבינה בולגרית, עגבניות שרי שהוקפצו בשמן עם כפית סוכר, חסה קצוצה ועל קצת רוטב בלסמי ושומשום שחור.

מתכונים נוספים: