רכיבים:
- חלה
- גבינה צהובה/ מוצרלה
- פסטו
- טפנד זיתים
- איולי פלפלים
- גבמה
- נבטים
אופן ההכנה:
נחתוך את הגמבה, נשים בתבנית אפייה, נזלף שמן זית ונשלח לתנור על 200 מעלות טורבו עד שמשחים ומתרכך.
נקח 2 פרוסות חלה, נפזר מעליהם גבינה צהובה ונשלח לתנור ל 5-7 דקות.
נוציא, נמרח פסטו וטפנד זייתים, גמבה, נבטים ונסגור.
נשאר לכם רק לחתוך ולהתענג 🥰
*הצעת אכילה:
טבלו את זה באיולי פלפלים פיקנטי משדרג עוד יותר 😏 אבל לא חובה